Linköpings kommun, Kultur och Fritidsförvaltningen

Kultur- och fritidsförvaltningens uppdrag är att erbjuda alla som bor och verkar i Linköpings kommun ett brett och varierat utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Förvaltningen står inför nya spännande utmaningar, såsom byggnation av ny simhall, nya idrottsarenor, satsning på mer offentlig konst, utveckling av kreativa mötesplatser för unga vuxna samt byggnation av allaktivitetshus.

Inom ramen för kultur- och fritidsnämnden ska förvaltningen arbeta strategiskt med utveckling av kultur, idrott - och fritidslivet. Vi vill bidra till att Linköping blir en attraktiv, hälsosam och kreativ stad som genomsyras av puls och passion!

Är du också intresserad av att ge Linköpingsborna en rik fritid, då finns goda chanser att du skulle kunna trivas och skapa resultat här.

Om arbetsplatsen

Linköpings Kulturskola är en frivillig skolverksamhet som undervisar ca 3 500 elever i dans, teater, musik samt bild & form. Undervisningen riktar sig till barn och unga i Linköpings Kommun i åldrarna ca 5-20 år.

Kulturskolan har ensembleprofil viket innebär att all undervisning leder till samspel på olika sätt och i samtliga konstformer. Undervisningen sker i egna lokaler i Konsert & Kongresshuset men vi har också en omfattande verksamhet i de flesta kommundelarna.

Kulturskolans administration består av Kulturskolechef, biträdande Kulturskolechef, två administrativa assistenter på 100 % samt en på 50 % som främst arbetar med vikariehantering. Undervisningen utförs av ca 45 lärare.

Arbetsbeskrivning

Nuvarande tjänst består av undervisning i fagott och blockflöjt men andra kombinationer kan bli aktuellt. Ensemble och undervisning i vår grundkurs träblåslek och träblåsstudio kan förekomma.

Tjänsten kan komma att delas upp mellan flera lärare.

Kvalifikationer

Musikhögskola eller annan utbildning som bedöms likvärdig.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 171201 eller enligt överenskommelse
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Efter överenskommelse men högst 50 %
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/1509
Kontakt
  • Anders Johansson, 013-207366
Facklig företrädare
  • Christer Samuelsson, 0704-471479
Publicerat 2017-09-14
Sista ansökningsdag 2017-10-06

Tillbaka till lediga jobb