Linköpings kommun, Utbildningsförvaltningen

Det är dagens barn och unga som är nästa generations samhällsbyggare. De är vår nyfikna och talangfulla framtid. Det vill vi ta vara på. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden.

För att lyckas med detta behöver vi fler som vill driva och utforma nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar våra kompetenta kollegor för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Det betyder varierade dagar och utmanande möten med växande människor där det gäller att både vara ödmjuk och kunna sätta gränser.

Linköping är en mångfasetterad kunskapsstad med goda möjligheter till idéutveckling och här finns stort utrymme att utvecklas både som pedagog och i karriären. Tack vare ett långsiktigt perspektiv är kommunen en trygg arbetsgivare som arbetar för hela samhällets nytta. Framtiden ligger i händerna på dagens lärare och pedagoger. Var med och påverka du med!

Om arbetsplatsen

Avlösarservice verkställer beslut enligt LSS, lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade och i vissa fall enligt Sol (Socialtjänstlagen). Insatsen utförs i barnets hem och dess närmiljö och syftar till att ge föräldrarna avlastning i omvårdnadsarbetet.

Vi söker 2 avlösare till en tonårsflicka med ytlig andning vid sömn.

Arbetsbeskrivning

I arbetet ingår övervakning av flickan och hennes syresättningsapparaturer. Arbetet innebär ensamarbete vardag som helgnätter. Arbetstiderna är förlagda mellan kl 22 – 06 söndag till torsdag och kl 22.30 -7.30 fredag, lördag och lovdagar.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med funktionsvariationer eller har lämplig utbildning. Som person är du lyhörd och empatisk och har en förmåga att skapa och bibehålla relationer. För att föräldrarna ska känna sig trygga för att koppla av och få sin sömn tillgodosedd är det viktigt att du är bekväm med natt tjänstgöring. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i hemmet.

Då vi strävar efter kontinuitet vill vi att du ser detta arbete som långsiktigt. Arbetet kräver att du har körkort och tillgång till bil.

Arbetstid: ca 60-65 % på rullande schema

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad ca 60-65%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/1705
Kontakt
  • Kombi Njamela, 013-20 88 98
Publicerat 2017-10-13
Sista ansökningsdag 2017-10-23

Tillbaka till lediga jobb